Învățători Bacău
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Cum să downloadăm filmulețe de pe YouTube

2 participan?i

In jos

Cum să downloadăm filmulețe de pe YouTube Empty Cum să downloadăm filmulețe de pe YouTube

Mesaj  SFetnicul Mier Ian 21, 2009 7:22 pm

Mai întâi de toate aveți nevoie de programul YouTube Downloader.
Îl puteți descărca de aici
YouTube Downloader

După ce descărcați, instalați programul.
1. Pe interfața programului aveți un spațiu unde scrie Enter video URL. Acolo trebuie să copiați URL-ul filmulețului pe care doriți să îl descărcați (de obicei este dat în pagina, lângă film). Apasați apoi OK pentru descărcare. Filmul va fi în format .flv

2. Bifați pe interfața programului la Convert video, selectați apoi formatul .avi (recomandat) sau .mpeg și calitatea maximă. Apoi dați din nou OK. Filmul va fi convertit în noul format care va fi recunoscut de playerul dvs.

Succes.
SFetnicul
SFetnicul
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 101
Varsta : 49
Localizare : Bacău
Data de inscriere : 16/03/2008

http://www.sfetnicul.ro

Sus In jos

Cum să downloadăm filmulețe de pe YouTube Empty Putem folosi de asemeni si programul DownloadHelper...

Mesaj  Gurin Ion Mier Feb 04, 2009 10:31 am

Putem folosi de asemeni si programul DownloadHelper... avem in avantaj ca se pot descarca clip-uri video de pe mai multe sit-uri , cum ar fi , de exemplu, Trilulilu.

Gurin Ion

masculin
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 42
Localizare : Bacau, str. Bucegi nr.117
Data de inscriere : 28/01/2009

Sus In jos

Cum să downloadăm filmulețe de pe YouTube Empty Intrebare

Mesaj  SFetnicul Mier Feb 04, 2009 10:34 am

Da, din ce am văzut pe internet e un Add-on pentru cei care folosesc Mozilla ca browser. Cei care folosesc Explorer-ul.... Eu le folosesc pe amândouă.
NU am testat sa vad cum merge programul, am doar un semn de întrebare. Am văzut că permite accesul la situri pentru adulți și nu e deloc recomandat accesarea unor astfel de adrese. De obicei colcăie de viermi, viruși, troieni și alte "bucurii" de care e greu să te ferești.

SFetnicul
SFetnicul
SFetnicul
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 101
Varsta : 49
Localizare : Bacău
Data de inscriere : 16/03/2008

http://www.sfetnicul.ro

Sus In jos

Sus