Învățători Bacău
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Solicit ajutor

2 participan?i

In jos

Solicit ajutor Empty Solicit ajutor

Mesaj  paul.budimir Mar Ian 13, 2009 12:30 am

Cand fetita mea a inceput sa mearga la scoala (era prin 1986) a invatat o poezie dedicata lui ... tata. Tot plimbandu-ma cu ea, am reusit sa o invat si eu aproape in intregime. Ii spuneam mereu sa aiba grija sa n-o uite, pentru ca la nunta ei aveam sa o pun sa mi-o recite. Intre timp, luati de val si de excese de democratie, am uitat-o partial amandoi, culmea, mai mult ea decat eu. Poezia suna cam asa:
Cu tata la plimbare merg pe strada / In palma lui cea aspra mana mea / E parca jucausa randunea / Ce-n cuibul ei sta bine aparata / Duios se uita tata catre mine / Caldura blanda a inimii lui simt ...
Fetita mea a trecut acum de 22 de ani. Ma gandesc serios ca s-ar putea sa ratez momentul nostalgic al recitarii poeziei la nunta ei, daca nu reusesc sa gasesc textul poeziei pana atunci.
Am citat pe internet primele versuri dar n-am gasit poezia.
Ma poate cineva ajuta?
Multumiri anticipate.
P. Budimir
email: paul.budimir@gmail.com

paul.budimir

masculin
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 80
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 12/01/2009

Sus In jos

Solicit ajutor Empty poezia cu tata!!!!

Mesaj  Carmela Mier Feb 11, 2009 12:56 am

si eu caut poezia sa o recit tatalui meu.cred ca e scrisa de elena farago,am invatat poezia in clasa a 2a dar nu mi-o mai amintesc!!! Mad

Carmela

feminin
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 38
Localizare : iasi
Data de inscriere : 11/02/2009

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum