Învățători Bacău
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

MULTUMIRI

In jos

MULTUMIRI Empty MULTUMIRI

Mesaj  Vizitato Joi Ian 01, 2009 10:33 pm

Va aduc multumiri ,d-ule Catalin Diaconu, ptr.faptul ca ati organizat mai bine harta acestui forum si va preocupati permanent de acesta.Chiar ma gandeam ca,dupa ce s-au adunat atatea subiecte laolalta,ce impresie o sa dea cu acest "ghiveci".Ma bucura faptul sa vad cum creste acest forum in subiecte,ca un Fat-Frumos Exclamation bounce
Cred ca n-ar strica sa croiti chiar un capitol intitulat astfel.Pe parcurs o sa apara multe multumiri din partea unor colegi catre altii,care au primit ajutor.

Ultima editare efectuata de catre silvia in Vin Ian 02, 2009 3:42 pm, editata de 1 ori

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

MULTUMIRI Empty Mutare

Mesaj  SFetnicul Vin Ian 02, 2009 11:18 am

Acesta e un mesaj personal, il puteati trimite prin mesagerie privata nu pe prima pagina a grupului.
Il voi muta.

SFetnicul
SFetnicul
SFetnicul
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 101
Varsta : 49
Localizare : Bacău
Data de inscriere : 16/03/2008

http://www.sfetnicul.ro

Sus In jos

MULTUMIRI Empty meritati...

Mesaj  Vizitato Vin Ian 02, 2009 3:41 pm

Nu ma deranjeaza ca-l mutati.Am considerat ca e un mesaj personal,dar nu privat din moment ce l-am postat aici.Sunteti modest dar meritati un astfel de gest din partea noastra,mai ales ca apreciez si stiu ce la ce volum de munca va angajati.Oricum ,suntem pe un forum unde putem sa ne exprimam liber si nu doar intr-un stil oficial.

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

MULTUMIRI Empty Re: MULTUMIRI

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum