100 euro
4 participan?i
Pagina 1 din 1
Re: 100 euro
in luna februarie cand am intrebat mi s-a spus ca in jur de 15 martie vor cere banii de la bacau .... in cateva zile ii vor primi si va trebui sa-i cheltuim pana la sfarsitul lunii martie .... asta intrucat din aprilie se trece in alt trimestru financiar si nu vor mai putea apoi sa ne deconteze cheltuielile .
acum 2 zile am fost iar la Lic. Petru Poni (Onesti) .... caci ei ne dau banii noua ..... si mi s-a spus ca au cerut ..... dar inca nu s-a dat nimik ...... si nu se stie nici pe cand .
in judetul buzau s-au dat de acum 2 saptamani .
asteptam !
dar si cand vor veni ..... vom umple librariile (de cumparatori)! (sau le vom goli de produse)
acum 2 zile am fost iar la Lic. Petru Poni (Onesti) .... caci ei ne dau banii noua ..... si mi s-a spus ca au cerut ..... dar inca nu s-a dat nimik ...... si nu se stie nici pe cand .
in judetul buzau s-au dat de acum 2 saptamani .
asteptam !
dar si cand vor veni ..... vom umple librariile (de cumparatori)! (sau le vom goli de produse)
maria_magdalena- Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 19/03/2008
100 euro
Asa ni s-a promis ca ni se vor da in prima luna a sem I Dar cum la noi la Onesti nu sunt nici bani de tichete la ce sa ne mai asteptam?????
Marta Panzaru-
Numarul mesajelor : 16
Varsta : 55
Localizare : ONESTI
Alta veste TARE
Azi am mai auzit una. Ca exista un proiect de lege sa ne dea din 2009 cate 150 euro pe an pentru haine.
An electoral, ce mai!
An electoral, ce mai!
bani
Cum ati procedat de apare foto la mesaj?
Marta Panzaru-
Fotografie
Sus, in meniul principal aveti Profil.
Dati clic si in pagina care se deschide alegeti Avatar. Puteti pune poza dvs sau alege un avatar.
Succes!
Dati clic si in pagina care se deschide alegeti Avatar. Puteti pune poza dvs sau alege un avatar.
Succes!
100 euro
S/AU PRIMIT CEI 100 EURO LA ONESTI!!!!!TICHETE NICI MACAR ACUM CAND URMEAZA ALEGERILE!
Marta Panzaru-
100 euro
Si la noi s-au primit cei 100 de euro. De fapt i-am si cheltuit.
Se aude ca vin si tichetele, a treia runda. Stavarache sa traiasca!
SFetnicul
Se aude ca vin si tichetele, a treia runda. Stavarache sa traiasca!
SFetnicul
Re: 100 euro
crd ca a luat toata lumea 100 de euro ,referitor la banii de haine asa am inteles si eu ca se vor da
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum