Elevii de la Scoala " Nicolae Iorga" Bacau l-au aniversat pe Mihai Eminescu
Pagina 1 din 1
Elevii de la Scoala " Nicolae Iorga" Bacau l-au aniversat pe Mihai Eminescu
In saptamana 10-15 ianuarie, Mihai Eminescu a fost celebrat si de catre elevii de la Scoala " Nicolae Iorga" Bacau. Scopul acestor activitati a vizat: cunoașterea vieții și operei marelui poet; dezvoltarea dragostei pentru literatură, îmbogățirea cunoștințelor despre Mihai Eminescu; memorarea și recitarea din cele mai cunoscute poezii; realizarea unor compoziții plastice inspirate din poeziile lui Eminescu și a unei expoziții de carte. Elevi din clasele I si a II-a au participat la o expozitie de carte organizata la biblioteca scolii. Aici au aflat date despre viata si opera marelui poet.
În ziua de 15 ianuarie, în prezența cadrelor didactice, a conducerii școlii și a unui număr mare de elevi, s-a desfășurat un medalion literar-muzical, susținut de elevi din clasele a III-a,a IV-a, a V-a. Ecusoane cu chipul poetului se regăseau pe piepturile tuturor participanților, pe desene, expoziții, reușindu-se crearea unei atmosfere unui cadru de sărbătoare eminesciană.
In aceeasi zi am fost oaspetii prescolarilor de la Gradinita Nr.24 Bacau, unde am creat, in parteneriat cu doamnele educatoare, acelasi cadru sarbatoresc. Cei mici au cantat si au recitat poezii ale marelui poet.
http://scoli.didactic.ro/scoala_nicolae_iorga_bacau/
În ziua de 15 ianuarie, în prezența cadrelor didactice, a conducerii școlii și a unui număr mare de elevi, s-a desfășurat un medalion literar-muzical, susținut de elevi din clasele a III-a,a IV-a, a V-a. Ecusoane cu chipul poetului se regăseau pe piepturile tuturor participanților, pe desene, expoziții, reușindu-se crearea unei atmosfere unui cadru de sărbătoare eminesciană.
In aceeasi zi am fost oaspetii prescolarilor de la Gradinita Nr.24 Bacau, unde am creat, in parteneriat cu doamnele educatoare, acelasi cadru sarbatoresc. Cei mici au cantat si au recitat poezii ale marelui poet.
http://scoli.didactic.ro/scoala_nicolae_iorga_bacau/
Subiecte similare
» Mihai Eminescu omagiat de elevii Scolii ''Nicolae Iorga''Bacau
» Plantare de arbori la Scoala "Nicolae Iorga" Bacau
» Parada ECO la Scoala ,,Nicolae Iorga '' Bacau
» Carnaval la Scoala ''Nicolae Iorga''Bacau
» Plantare de arbori la Scoala "Nicolae Iorga" Bacau
» Parada ECO la Scoala ,,Nicolae Iorga '' Bacau
» Carnaval la Scoala ''Nicolae Iorga''Bacau
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum